SINT GEORGE

SINT GEORGE Lekker en snel!

Online eten bestellen

Recentebeoordeling


4,5 sterren uit 761 beoordelingen

Alle beoordelingen zijn van Thuisbezorgd.nl klanten die besteld hebben bij Sint George. Meer weten? Ontdek meer

11 aug 2022 om 18:46 Was heerlijk
5 aug 2022 om 20:53 Weer heerlijk gegeten. Snel geleverd. Uitstekende service
1 aug 2022 om 21:13 Om 18:31 hebben we eten besteld, dit werd om 20:15 pas bezorgd. Tussentijds was de bezorgtijd al 2x aangepast omdat ze de aangegeven tijd niet zouden halen. Het eten was gelukkig wel lekker maar als ik er zo lang op moet wachten vergaat je trek ook
1 aug 2022 om 9:27 Bezorging precies op tijd. Eten is lekker en heel goed alleen wat weinig groenten op de kapsalon. Verder geen klachten en lekker gegeten.
29 jul 2022 om 7:07 Bezorging was uitstekend, 20 min sneller dan verwacht. Eten was prima, kvind het wel aan de hoge kant qua prijs voor wat ik kreeg.
28 jul 2022 om 20:17 Heerlijk gegeten, vlees was een tikkeltje droog, maar het was ook een stuk rijden voor de bezorging. Bezorger heel vriendelijk en het was in no-time op. Top!
23 jul 2022 om 20:01 Prima ribs en lekkere friet
23 jul 2022 om 0:20 Zou een uur duren, maar binnen 20 minuten was de bezorger er al. Spareribs waren superlekker!
22 jul 2022 om 22:46 Supersnel en heerlijk
21 jul 2022 om 21:15 Bezoektijd aangegeven was 55 min, maar de werkelijke tijd was meer dan 90 minuten. Eten was niet meer warm, te zout de bestelde frietjes hebben we niet gekregen en de kip in de kipshoarma hebben we niet herkend
17 jul 2022 om 20:29 Prima pizza's. De bezorger wist ons op de camping ook perfect te vinden. Goede service
15 jul 2022 om 18:43 We bestellen hier al jaren, alleen laatste maanden gaat de kwaliteit achteruit van de pizza's. Te veel deeg/meel hap met vet. Beetje smakeloos. De vleesgerechten zijn wel lekker.